Wie zijn uw adviseurs?

Ronald Grotenhuis

 

Woonachtig op de Veluwe en al meer dan 30 jaar actief in de financiële wereld en per 1 januari 2022 gestart als zelfstandig ondernemer in de rol van allround financieel adviseur. 

Ik heb een passie voor verzekeren en heb 25 jaar als buitendienstadviseur gewerkt voor een landelijk actief assurantiekantoor.  Hierbij heb ik voornamelijk zakelijke (MKB en groot-zakelijke) relaties bediend, maar ook altijd affiniteit gehouden met de particuliere verzekeringsmarkt.  
Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ook (voornamelijk particuliere) hypotheekadviezen uitgebracht en ook hierin kan ik u adviseren.

 

Ik word er erg enthousiast van om voor mijn klanten de juiste producten te zoeken. Ik help mensen graag op weg en zorg er graag voor dat u zo goed mogelijk verzekerd bent, passend bij uw wensen.

Wilt u meer over mij weten? Klik dan hier om mijn LinkedIn pagina te bekijken.

 

 

 

Gerben Potman

 

Ook inmiddels al heel wat jaren actief in de branche (2005 afgestudeerd) en vanaf dat moment gestart bij een lokale bank. Geboren in Twente en inmiddels woon ik met mijn gezin in Wezep.

 

Ik word erg blij van het helpen van mensen, met name kan ik dit laten zien door middel van het adviseren op het gebied van verzekeringen en andere financiële producten.

 

Ik zie mijzelf als een zeer betrokken en deskundig financieel adviseur. Mijn doel is om de klant zoveel mogelijk te 'ontzorgen' en er altijd voor klaar te staan. Ik vind het belangrijk om me in de klant te verplaatsen en te weten wat er speelt in de sector.

 

Afgelopen jaren heb ik diverse facetten van het verzekeringsbedrijf gezien en zie ik mezelf naast adviseur ook als iemand die nieuwsgierig is en graag me breed wil kunnen inzetten.

 

Na de (lange en mooie) zomer van 2022 ben ik benaderd door Ronald om binnen zijn nieuw gestarte advieskantoor de krachten te bundelen en de onderneming verder uit te bouwen.

Ik kijk erg uit naar onze samenwerking en ben inmiddels met veel plezier voor en bij Verzekerd Voor Elkaar aan de slag gegaan!

Meer informatie: LinkedIn